Bedrijven, scholen, gemeenten, verenigingen en dergelijke kunnen namelijk bij mij terecht voor tal van infosessies. Deze sessies kunnen gaan over gezonde voeding, voeding tijdens de zwangerschap en lactatie, op-voeding bij kinderen, voeding voor diabeten, ... Indien u zelf een voorstel heeft omtrent een infosessie mag u dit altijd aanhalen en zal dit besproken worden.

Lespakketten/groepsessies op basis van de protocollen van Prof. dr. C. Braet

Voor afgestudeerde diëtisten is er ook de mogelijkheid een infosessie te volgen (in groep of individueel) waarbij je alle stappen verneemt, die ondernomen dienen te worden om te werken in een groepspraktijk of op zelfstandige basis. Als school heeft u ook de mogelijkheid uw leerlingen deze sessie aan te bieden vóór het afstuderen.

Voor meer informatie hieromtrent mag u gerust contact opnemen met mij via telefoon (0498/63.25.26) of via e-mail (carmen@uwdietiste.be).


Verrassend verslavend - Sint-Jan Berchmans College Westmalle

workshop verrassend verslavend

workshop verrassend verslavend

Lekker en gezond budgetvriendelijk koken - Teamdag gemeente Herenthout

kookworkshop

kookworkshop

Krantenartikel uit het Nieuwsblad: Teamdag voor het gemeentepersoneel 'Herenthuis in beweging'
woensdag 13 juni 2012, 13u12
Auteur: Martin Lieckens

HERENTHOUT - Vrijdag 8 juni waren alle gemeentediensten, inclusief het OCMW niet aan het werk. Binnen het gezondheidsproject ‘Herenthuis in beweging’, organiseerde het lokaal bestuur een teamdag voor gemeente- en OCMW-personeel waarbij sport, beweging en gezonde voeding centraal stonden. Wandelen, fietsen, zaalsporten, kajakken, minigolfen, het zijn maar enkele sporten die op het programma stonden. Het personeel had de keuze uit verschillende sportieve workshops. 'We hebben net een workshop zumba gekregen en bereiden ons voor op de zaalsporten. Straks gaan we met de medewerkers van de sporthal, zelf eens gebruik maken van de zaal en badminton spelen' zegt Liliane Marien, zaalwachter in sporthal 't Kapelleke. 's Middags werd aan de meer dan tachtig deelnemers een gezonde maaltijd aangeboden en kregen een aantal collega's ook gezondheidstips tijdens de kookworkshops. Als afsluiter kwam de wokmobiel nog langs, zodat alle collega’s nog konden nagenieten met een gezellige babbel. Het Lokaal Bestuur van Herenthout pakte eerder al uit, met een week gezondheid@work.